Attorno logoDe veelgestelde vragen

Contacteer ons

FAQ

Hoe verloopt zo’n pizzafeest?

Wij komen ongeveer 1 uur vóór aanvang op de aangegeven locatie aan. Dan gaan wij samen met jou na waar we de oven en de buffettafel best plaatsen. Wij opteren hierbij duidelijk voor een plaatsing zo dicht mogelijke bij de genodigden. Uiteraard kan de pizzaoven enkel buiten opgesteld staan; de buffettafel kan, maar moet niet, binnenshuis. Slecht weer deert niet omdat de oven steeds onder een mooie tent wordt geplaatst, wat het effect van een pizzabus creëert. De pizza’s worden door ons personeel tot op de buffettafel gebracht. Vanaf het begin van het feest worden verschillende soorten pizzastukken tegelijkertijd aangeboden. Dit kan omdat het bakken van de pizza, eigenlijk twee per oven, dank zij de hoge temperatuur van zo’n 400°C, slechts 1 minuut duurt. Iedere genodigde eet zoveel hij wil, van welke pizza soort dan ook!

Onze ervaring leert ons dat het gemiddeld ongeveer 1,5u duurt vooraleer iedereen zijn buikje heeft volgepropt.

Nadat het eten van de pizza’s gestopt is, starten wij onmiddellijk met het opruimen. Na een halfuurtje zijn wij daar volledig mee klaar en vertrekken wij.

Vanaf hoeveel genodigden komen jullie tot bij ons?
Wij plaatsen onze mobiele pizzahoutoven op allerlei feesten: verjaardagsfeesten, communiefeesten, babyborrel, op-pensioen-stelling, huwelijksfeesten, gewone vriendschapsfeesten, enz...
Wij organiseren pizzafeestjes vanaf 20 personen. Wij verzorgden ook reeds feesten met zo’n 1000 gasten. Een en ander wordt mogelijk gemaakt door het inzetten van meerdere houtovens. Ons personeel wordt opgeleid en heeft voldoende ervaring opgedaan om in alle omstandigheden professioneel, vriendelijk en gedreven op te treden.
Is een pizzafeest niet iets voor jongeren?

Wij organiseerden tot hiertoe evenementen voor zoveel redenen als je je kunt inbeelden: geboorte, babyshower, verjaardag, pensioen, communie, huwelijk, vriendschap, enz. Ook voor bedrijven organiseren wij pizzafeesten en dat om diverse redenen: Nieuwjaar, promotie, afscheid, goede bedrijfsresultaten, uitbreiding, enz.

Eigenlijk staat onze agenda het ganse jaar door volgeboekt. Tijdig reserveren is een aanrader!

Onze locatie is niet vlot bereikbaar. Geraken jullie daar?
Onze pizzaovens hebben een breedte van slechts 70 cm, waardoor ze makkelijk door een standaarddeur kunnen gereden worden. Ze zijn zo’n 90 cm lang en 170 cm hoog. Het transportsysteem maakt gebruik van luchtbandjes, waardoor een grindpad of een zompige weide of besneeuwde weg geen enkel probleem vormt. De pizzaoven wordt onder een tent geplaatst met afmetingen 3m x 3m.
Is er brandgevaar?
Neen, totaal niet, op geen enkel ogenblik. De houtblokken worden diep in de oven tot ontbranding gebracht. Geen vlammetje kan ooit uit de pizzaoven te voorschijn komen. Onze ovens vormen voor niemand, ook niet voor de allerkleinsten, ooit enig gevaar.
Ik heb een voedselallergie. Gaat het pizzafeest dan aan mij voorbij?
Natuurlijk niet. Je hoeft enkel tijdig aan te geven waarmee wij rekening moeten houden. In het verleden hebben wij geregeld gluten- of lactosevrije pizza’s op feesten gebakken. Meld ons welke voedingstoffen wij moeten vermijden en wij voorzien zoveel pizza’s als je wenst die beantwoorden aan je voedselallergie.
Wat hebben jullie praktisch nodig op onze locatie?

Niets … behalve misschien een emmertje met water. Of toch, wat absoluut nodig is, is gasten die goedgehumeurd zijn, zodat, in combinatie met het enthousiaste optreden van ons team, alle ingrediënten aanwezig zijn om jouw feest het succes te doen kennen dat het verdient.

Contacteer ons

U kan ons steeds contacteren via mail info@attorno.nl of bel ons op het nummer 0031 (0) 639 28 10 34

Naar het contactformulier